LIGHT + BUILDING 2018

Сьогодні, 23 березня,   завершується виставка Light + Building,одна з найбільших подій освітлення, дизайну,  інтелектуальних технологій та будівельних послуг. 

Philips посідає значне місце у рамках виставки, і дивує цьогоріч не можливостями світла, а можливостями людини, що  керуватиме цим світлом. Акцентується увага на інноваційних розумних системах, що допомагають світильникам збирати дані про об’єкти, роздавати Інтернет, розпізнавати та виконувати різноманітні звукові сигнали.

Philips намагається вивільнити якомога більше можливостей світла, щоб покращити атмосферу вдома, офісі, передати емоції на стадіоні. Удосконалити умови на виробництві чи вулиці, створити унікальне дизайнерське рішення для конкретних об’єктів з особливими індивідуальними характеристиками.

Провідні фахівці Light Group мали можливість особисто оцінити масштаби події, відвідати стенд партнера,ознайомитись із задумками та розробками Philips. Відчути їх у дії визначити масштаби новизни, щоб бути у центрі подій та новинок, які впроваджуються вже сьогодні.

Стенд Philips охопив всі галузі освітлення. Оригінальна подача дала змогу краще зрозуміти суть інженерного рішення.

Віртуальна реальність на стадіоні, прилавки з продуктами у супермаркеті, імпровізовані конференц-зали та кімнати житлового будинку, об’єкти архітектури – наповнені інноваційними рішеннями від Philips.

Light + Building та провідні її учасники заявляють про те, що ера пошуку кращого світла завершується. Розпочинається новий етап, період вивільнення додаткових можливостей світла,   щоб зробити простір не лише світлішим, але й зручнішим!

This site is registered on wpml.org as a development site.